Vakantiepark Breda

Vakantiepark Breda - Omgeving

Een vakantiepark Breda is een leuke uitvalsbasis voor een bezoek aan deze leuk en veelzijdige stad! Breda staat bekend om de historische stadskern met natuurlijk het kasteel van Breda en de bekende Onze-Lieve-Vrouwekerk, maar u kunt er ook prima winkelen en heerlijk uit eten gaan. Een ideale en afwisselende vakantiebestemming tijdens een vakantie in eigen land en vanaf Villapark Panjevaart makkelijk te bereiken! Boekt u een vakantiewoning Breda op vakantiepark Breda, dan kunt u het historische centrum van de stad gemakkelijk met de auto of fiets bereiken. Niet alleen de stad Breda is de moeite waard, ook de omgeving van de stad is zeker de moeite waard!

Vakantiepark Breda Vakantiepark Breda Vakantiepark Breda Vakantiepark Breda

Bungalowpark Breda - Accommodaties

Vakantiepark Breda is een mooi vakantiepark met verschillende soorten accommodaties en faciliteiten. Wanneer u op zoek bent naar een vakantiehuis Breda voor een weekendje weg naar Breda dan kunt u goed terecht op dit vakantiepark. Er zijn verschillende soorten vakantiehuizen en accommodaties waar u met 4 tot 14 personen in terecht kunt. Wanneer u op zoek bent naar een vakantiewoning Breda, maar niet per se in de stad zelf hoeft te verblijven dan kunt u zeker dit vakantiepark overwegen! Op korte afstand van de stad gelegen, maar u heeft wel de rust, ruimte en faciliteiten die horen bij dit luxe Villapark. Tijdens uw vakantie Breda kunt u dus heerlijk genieten van de stad, maar wanneer u 's avonds terugkeert naar uw accommodaties op vakantiepark Breda kunt u hier ook nog genieten van bijvoorbeeld de sauna in uw vakantiewoning Brabant.

Bekijk onze accommodatiesWaterspeelpark Splesj is in 2017 van 22 april t/m 30 juni dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur en van 1 juli t/m 3 september dagelijks van 10.00 - 19.00 uur.


Kenmerken: 
  • Vakantiepark bij Breda
  • Mooie accommodaties
  • Brabantse gezelligheid

Accommodatie types

De bungalows zijn vrij gelegen en beschikken onder andere over een flatscreentelevisie, een traditionele sauna, en soms ook een openhaard: dit staat garant voor vele gezellige avonden! Enkele bungalows op vakantiepark Panjevaart zijn kindvriendelijk uitgerust of beschikken over een wellnessruimte. Ook zijn enkele grote bungalows te boeken voor grotere gezelschappen.