Bungalow Brabant

Bungalow Brabant

Genieten van de omgeving, het bourgondische leven en de gezelligheid. Een bungalow Brabant is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de gezelligste provincie van Nederland. Brabant is een provincie waar u met uw partner kunt genieten van een vakantie maar ook met uw gezin of hele familie. Villapark Panjevaart ligt midden in deze prachtige provincie en biedt diverse vakantiebungalows Brabant!

Lekker genieten in een vakantiebungalow Brabant

Spelende kinderen - Bungalow BrabantEen bungalow Brabant vindt u op Villapark Panjevaart in verschillende soorten en maten. De bungalows Brabant liggen allemaal vrijstaand, waardoor u kunt genieten van de rust en ruimte tijdens uw welverdiende vakantie. Op het villapark zijn diverse accommodaties, waaronder een vakantiehuis Brabant, te boeken:

  • Kindvriendelijke bungalows (max. 6 personen)
  • Bungalow Brabant met sauna (4 tot 14 personen)
  • Wellness bungalows (max. 6 personen)

De bungalows zijn allemaal voorzien van een vaatwasser, apart toilet, televisie met dvd-speler en een ruime tuin met tuinmeubilair.

Bekijk de accommodaties en boek uw bungalow Brabant


Waterspeelpark Splesj is in 2017 van 22 april t/m 30 juni dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur en van 1 juli t/m 3 september dagelijks van 10.00 - 19.00 uur.


Vertrekpunt:
Kenmerken: 
  • Vrijstaande bungalows in Brabant
  • Wellness faciliteiten
  • Kindvriendelijk bungalowpark
  • Onbeperkt toegang tot Waterspeelpark Splesj!

Accommodatie types

De bungalows zijn vrij gelegen en beschikken onder andere over een flatscreentelevisie, een traditionele sauna, en soms ook een openhaard: dit staat garant voor vele gezellige avonden! Enkele bungalows op vakantiepark Panjevaart zijn kindvriendelijk uitgerust of beschikken over een wellnessruimte. Ook zijn enkele grote bungalows te boeken voor grotere gezelschappen.