Aanbiedingen

Aanbiedingen

Wilt u heerlijk genieten van een vakantie in het gezellige Brabant? Kom naar Hoeven en geniet op Villapark Panjevaart! Profiteer van de mooie aanbiedingen Brabant die u op deze pagina vindt, dat is nog extra genieten!

Samen met uw familie of vrienden genieten tijdens een heerlijke (korte) vakantie? Een weekend, midweek, een week of wellicht nog wel langer weg om helemaal te ontspannen en tot rust te komen? Kies dan voor een van onze mooie aanbiedingen. Brabant is een mooie provincie en u kunt dan ook heerlijk genieten op vakantiepark Panjevaart in Hoeven met een aanbieding Brabant! U gaat er even tussenuit en kunt heerlijk genieten van de buitenlucht en de prachtige omgeving. Uw verblijf (in de bungalows 122 t/m 176) is inclusief toegangsbewijzen voor waterspeelpark Splesj, zodat ook de kinderen een heerlijke vakantie hebben.

Voor elk gezelschap is er wel een passende accommodatie te vinden, een mooie villa met eventueel zelfs een sauna behoort tot de mogelijkheden. Genieten van de mooie natuur, een bezoekje brengen aan één van de steden in de buurt, een leuk uitstapje maken naar een musea of pretpark of gewoon heerlijk genieten van uw accommodatie op het park. Het park beschikt over allerlei faciliteiten en ook in uw comfortabele accommodatie is het genieten geblazen. Bekijk dus snel alle aanbiedingen Panjevaart op deze pagina, want zo kunt u nu wel heel voordelig genieten van al dit moois!

Lekker samen zijn en genieten van een lang weekend of een week vakantie: op Villapark Panjevaart kan het, mooie aanbiedingen in Hoeven! Bekijk snel alle aanbiedingen en reserveer uw vakantieverblijf in een van de schitterende en luxe accommodaties.Waterspeelpark Splesj is in 2016 geopend van 30 april t/m 30 juni dagelijks van 10.00 - 18.00 uur en van 1 juli t/m 4 september dagelijks van 10.00 - 19.00 uur

Last minutes

Aankomsten vanaf 31 maart 2017
Op het laatste moment toch nog zin in een heerlijke vakantie? Dan boekt u zeer voordelig en snel uw fantastische accommodatie op Villapark Panjevaart.
Meer informatie
verblijf vanaf
€ 295,-*

Lentespecial

Aankomsten vanaf 31 maart 2017
De zon laat zich vaker zien en de natuur komt weer tot leven: de lente is aangebroken!

Meer informatie
Verblijf vanaf
€ 295,- *

Familievilla special

Aankomsten vanaf 3 april 2017
Heerlijk met de familie er even tussen uit? Dat kan in een luxe familievilla op Vakantiepark Panjevaartl!
Meer informatie
verblijf vanaf
€ 386,-*

Pasen

Aankomst op 14 april 2017
Kom met de hele familie naar Panjevaart en profiteer van onze paasaanbieding voor de paasvakantie!
Meer informatie
Verblijf vanaf
€ 240,-*

Meivakantie

Aankomst op 21 april 2017
Verblijf gezellig met uw familie en vrienden op Villapark Panjevaart tijdens de meivakantie! Kom helemaal tot rust terwijl u verblijft in een prachtige accommodatie!
Meer informatie
Verblijf vanaf
€ 395,-*

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak.
Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,50 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,90 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom.
Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.