Over ons

Over Villapark Panjevaart

Accommodaties

Faciliteiten

Plattegrond

Omgeving

Een verblijf op Villapark Panjevaart is gegarandeerd volop genieten van het Bourgondische leven van Brabant en inclusief toegangsbewijzen voor waterspeelpark Splesj. Terwijl u aan het relaxen bent bij uw villa, vermaken uw kinderen zich op het naastgelegen Recreatiepark Bosbad Hoeven en Waterspeelpark Splesj. Op een zomerse dag roetsjen zij van spectaculaire glijbanen of spetteren zij lekker in het grote bad. Ook voor kleine kinderen is er van alles te beleven het waterspraypark is hier slechts een voorbeeld van. Gasten van Villapark Panjevaart (bungalows 122 t/m 176) hebben onbeperkte toegang tot Waterspeelpark Splesj.

Bij Eetcafé De Archipel heeft u een prachtig uitzicht over de vis- en roeivijver (Het waterspeelpark en De Archipel zijn gesloten van oktober t/m maart en beperkt geopend in voor- en naseizoen). De binnenspeeltuin Bosbad Hoeven is het hele jaar door tegen vergoeding te bezoeken op woensdag- en vrijdagmiddag en in het weekend.
Belangrijk om te weten is dat huisdieren wel toegestaan zijn op het villapark, maar niet op het naastgelegen recreatiepark en waterspeelpark Splesj.

Kenmerken: 
  • Schitterend gelegen vakantiepark
  • Gratis (onbeperkte) toegang waterpark Splesj
  • Ideaal voor een topvakantie