Bungalowpark Brabant

Bungalowpark Brabant: Genieten

Wie wil er nu niet verblijven in de gezelligste provincie van Nederland? Noord-Brabant staat bekend om haar gezelligheid, de mooie steden en het bourgondische leven. Vanuit Noord-Brabant is Zeeland, Limburg of België ook gemakkelijk te bereiken. In deze prachtige provincie ligt Villapark Panjevaart, een prachtig bungalowpark Brabant waar u samen met uw dierbaren kunt verblijven. Gelegen in Hoeven, een plaatsje tussen Roosendaal en Breda, heeft dit recreatiepark Brabant de perfecte ligging!

Bungalow park Brabant

Bungalowparken in Brabant: luxe accommodaties

Op bungalowpark Brabant kunt u kiezen voor diverse accommodaties. Alle verblijven zijn uiteraard voorzien van alle gemakken en zijn geschikt voor 4 tot 14 personen. De verschillende accommodaties hebben allemaal comfortabel boxspring bedden, een sauna en een compleet ingerichte keuken met vaatwasser! U kunt kiezen uit diverse type bungalows:

  • Een Kindvriendelijke bungalow met sauna voor maximaal 6 personen
  • Groepsaccommodatie Brabant met extra comfort en een sauna voor maximaal 14 personen
  • Een Bungalow met extra comfort en sauna voor maximaal 4 of 6 personen
  • Een Wellness Bungalow voor maximaal 6 personen
Bekijk de accommodaties


Waterspeelpark Splesj is in 2017 van 22 april t/m 30 juni dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur en van 1 juli t/m 3 september dagelijks van 10.00 - 19.00 uur.


Vertrekpunt:
Kenmerken: 
  • Bungalowpark Brabant met comfortabele bungalows
  • Ideaal voor rust- & natuurliefhebbers
  • Groot aanbod wandel- & fietsroutes
  • Onbeperkt toegang tot aangrenzende Waterspeelpark Splesj

Accommodatie types

De bungalows zijn vrij gelegen en beschikken onder andere over een flatscreentelevisie, een traditionele sauna, en soms ook een openhaard: dit staat garant voor vele gezellige avonden! Enkele bungalows op vakantiepark Panjevaart zijn kindvriendelijk uitgerust of beschikken over een wellnessruimte. Ook zijn enkele grote bungalows te boeken voor grotere gezelschappen.