Huisje met sauna

Huisje met sauna?

Vakantiehuis Brabant- Gezin aan het water

Op vakantie wilt u genieten van net dat beetje extra comfort en als het even kan ook wat luxe. U wilt kunnen genieten van een heerlijke vakantie waarbij u zoveel mogelijk kunt ontspannen. Een huisje met sauna huren is dan wel erg fijn! Heerlijk ontspannen tijdens uw vakantie en dat gewoon in eigen land! Op Villapark Panjevaart huurt u gemakkelijk een vakantiehuis met sauna. De modern ingerichte vakantiehuizen zullen volledig aan uw wensen voldoen!

Verschillende type bungalows

Villapark Panjevaart ligt in de gemeente Halderbergen in het dorp Hoeven. Dichtbij Breda en op 25 tot 35 minuten afstand van Antwerpen is dit een ideale locatie! Een huisje met sauna is te huren in verschillende uitvoeringen:

  • Type Comfort met sauna (4 of 6 pers.)
  • Type Kindvriendelijk met sauna (6-pers.)
  • Type Wellness (6 pers.)
  • Groepsaccommodatie met sauna (14 pers.)

Bekijk onze accommodaties

interieur vakantiehuis BrabantZoekt u dus een vakantiehuisje met sauna waar uw kinderen ook gemakkelijk mee naartoe kunnen? Dan huurt u gewoon onze kindvriendelijke bungalow! Zoekt u iets waar u met de familie naartoe kunt? Dan huurt u gewoon onze groepsaccommodatie met eigen sauna. Naast deze twee typen bungalows hebben we ook nog een wellness bungalow te huur. Dit huisje met sauna is voorzien van nog meer ontspannende wellness faciliteiten zoals een bubbelbad!

Boek een huisje met sauna


Waterspeelpark Splesj is in 2017 van 22 april t/m 30 juni dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur en van 1 juli t/m 3 september dagelijks van 10.00 - 19.00 uur.


Vertrekpunt:
Kenmerken: 
  • Ruime accommodaties met sauna
  • Rustige en groene omgeving
  • Gratis toegang tot Waterspeelpark Splesj

Accommodatie types

De bungalows zijn vrij gelegen en beschikken onder andere over een flatscreentelevisie, een traditionele sauna, en soms ook een openhaard: dit staat garant voor vele gezellige avonden! Enkele bungalows op vakantiepark Panjevaart zijn kindvriendelijk uitgerust of beschikken over een wellnessruimte. Ook zijn enkele grote bungalows te boeken voor grotere gezelschappen.